keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

What goes up must come down...

..toivottavasti tämä ei päde Sisun hematokriittiin ja nuorten punasolujen määrään. Tänään Sisun kanssa käytiin Hattulan eläinlääkärin suosituksesta ultraamassa maksa sekä samalla munuaiset ja perna. Normaalissa kondiksessa oli sisuskalut eli tästä voidaan tehdä päätelmä, että korkeat maksa-arvot johtuvat vain lääkityksestä ja lääkityksen vähentyessä saisimme toivon mukaan myös maksa-arvot alemmas. Tänään hematokriitti oli 29,2 %. Lääkärin mukaan on niin pientä laskua, että siitä on turha vetää mitään johtopäätöksiä. Veret lähetettiin vielä eteenpäin sivelyä varten, joten tietoa nuorista punasoluista joudutaan jännäämään perjantaihin asti. Sairaalasta kotiuduttaessa niitä kuitenkin mikroskoopin alla näkyi, joten.....noh, ehkä en kuitenkaa uskalla olla liian toiveikas.

Jes lääkäriin, wohoo!

Jos tästä sairastelusta on jotai positiivista haettava niin on kyllä ollut mahtavaa huomata miten hyvähermoinen ja täyspäinen koira Sisu on. Ennakkoluuloton, sopeutuvainen, avoin, ystävällinen, utelias ja uskalias; SuperSisu. Siitä KIITOS kasvattaja Lindalle Cryptonite kenneliin. Sisu marssii aina innosta soikeana lääkäriin, vaikka vaan tökitään ja piikitetään kerta toisensa jälkeen. Eikä ole tarvinnut edes turvautua lahjontaan! :)  Nyt on jo puoli Suomea kierretty aina sille lääkärille missä on ollut vapaita aikoja tai oikeita välineitä tai tarvittavaa osaamista. Aina se tarve lääkärille tulee parin tunnin varoitusajalla ja sitten paniikissa soitellaan maakuntaa läpi, että mihin voitaisi Sisu tuoda. Sitten taas otetaan verikokeita, ja sitten taas jänskätään. Tuntuu, että itsellä on kohta jo vatsahaava, sydänkohtaus tai hermoromahdus päällä tämän asian kanssa. Väkisinkin tulee mietittyä, että miltä tuntuisi, jos kyseessä olisi oma lapsi tai joku muu läheinen ihminen..kun jo pelkän koirankin kanssa tämä on näin rankkaa ja stressaavaa. Kun on oma koira kyseessä niin noin voi sanoa..auta armias sitä onnetonta joka tulee minulle sanomaan että "sehän on vain pelkkä koira"!

Relataan Jaska-iskän kaa nurtsilla.

Voimia kaikille, joiden läheinen sairastaa, olipa hän karvainen tai karvaton. Nauttikaa jokaisesta yhteisestä hetkestä! Ja muistakaa Sisun motto: elä joka päivä niin kuin se olisi viimeisesi, eli täysillä!

3 kommenttia:

  1. Ihana Sisupussi <3 Sydäntä raastaa, kun niin eläydyn teidän huoleen. Pidetään peukut ja hännät pystyssä, että hyvä suuntaus jatkuu. Jos kaipaat esim. hoitoapua tai vain teetä ja sympatiaa, niin ollaan tässä lähellä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Lotta <3 Sydäntä lämmittää kaikkien koiraihmisten ja koirattomienkin tuki ja tsempit! Sisu on nyt sisupusseillut melko pirteänä, joten ehkä tunnelin päässä pienen pieni valo pilkahtelee :)

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista